Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
25 Mar

Tame Impala’dan Michael Jackson Cover’ı

 

Son yılların öne çıkan psychedlic rock gruplarından Tame Impala, geçtiğimiz günlerde taaa Avustralya semalarından yüzümüzü güldürmeyi başardı. Grubun kurucu üyelerinden Kevin Parker (gerçekten gerçek bir yetenek), kendi SoundCloud hesabından popun kralı Michael Jackson’ın Stranger in Moscow parçasına yaptıkları cover ı yayınladı. 2014 te bütün psych/indie rock grupları aralarında anlaşmışlar mı ne olmuşsa artık bilemiyoruz ama neredeyse hemen hepsi, zamanında acayip popüler olan eski pop şarkılarını cover lamaya başladılar. 90 lı yılların sonlarına doğru hit olan Stranger in Moscow’un orjinal dokusuna sadık kalarak sadece kendi hülyalı temalarını kattıkları parça, tam anlamıyla güneşli tembel-günlere yelken açtırıyor.

 

 

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply