Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Apr

Savai & Gökalp K – Tape One

Dostlukları uzun senelere dayanan Savai ve Gökalp K, bir süre önce aldıkları bir kararla kolları sıvadılar ve 26 parçalık muhteşem bir albüm hazırladılar. İkilinin birlikte yaptıkları ilk albümleri olan ‘ Tape One ‘, geçtiğimiz haftalarda Tektosag Records kanalı ile dinleyicisine kavuştu. Karışık kaset tadında olan ‘ Tape One ‘, Savai ve Gökalp’in birbirlerinden aslında çok farklı olan tarzlarının homojen bir şekilde harmanlandığı akıcı bir albüm olmuş. Albümü hala dinlemediyseniz üzülmeyin, burdan indiregandi.

 

Kapak: Cem Dinlenmiş

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply