Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
29 May

Neil Young’dan Yeni Cover Albüm

Neil Young, müziğe ve müziğin kalitesine verdiği önemle tanınan titiz, detaycı ve kuralcı müzisyen. Belki de bu yüzden bu kadar çok seviliyordur. Kanada’lı folk-rock sanatçısı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul konserine sayılı günler kala yeni bir albüm yayımladı. Sesi ve tarzı taş plakları andıran albümün adı: A Letter Home. Jack White’ın plak şirketi Third Man Records’tan çıkan albümün şarkı listesi şöyle:

1. changes (phil ochs)
2. girl from the north country (bob dylan)
3. needle of death (bert jansch)
4. early morning rain (gordon lightfoot)
5. crazy (willie nelson)
6. reason to believe (tim hardin)
7. on the road again (willie nelson)
8. if you could read my mind (gordon lightfoot)
9. since i met you baby (ivory joe hunter)
10. my hometown (bruce springsteen)
11. i wonder if i care as much (the everly brothers)

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply