Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
21 Aug

Kim? Emre Karatoprak

[tribulant_slideshow post_id=”6964″]

Emre Karatoprak, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. Yüksek lisansını Cardiff Galler’de Creative Writing üzerine yapan Emre’nin hayatında yazı her zaman önemli bir yer tutmuş ve şimdiye kadar çeşitli hikayeler ve denemeler yazmış.  Şu anda Wanda Dijital Reklam ajansında çalışan genç yetenek, harikalar yarattığı kolajlarına tamamen bir hobi olarak başlamış ve devam ettikçe tema olarak hayatından hiçbir zaman ayıramadığı 60’lara yönelmiş. 60’lar dönemine ait müzik, sanat ve moda çalışmalarından ilham alan Emre’nin, özellikle müzik ağırlıklı postlardan oluşan bir de blogu var.

Instagram

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

2 Comments
  • Erdem

    Emrenin işleri gerçekten çok başarılı,

    21 August 2014 at 13:36 Reply
  • Taner Güngör

    Emre’nin çalışmaları gerçekten çok güzel. Yaratıcılığına bayılıyorum.

    22 August 2014 at 17:30 Reply

Leave a reply