Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
27 Aug

Bizim Ev Adıyla Bildiğimiz Full House Geri Dönüyor

Full House Geri Dönüyor

Warner Bros, Türkiye’de Bizim Ev adıyla bilinen nostaljik dizi Full House‘u günümüze uyarlamak için çalışmalara başladığını duyurdu. Bu haberin en iyi yanı, orijinal dizideki bazı oyuncuların aynı karakterleri canlandırmayı kabul etmiş olması. Daha önce de defalarca Tanner‘ın hayatımıza gireceğini duyduk; fakat bu defa gerçekten bol tuzlu patlamış mısırlarımız Bizim Ev‘i izlerken çıtırdayacak.

TV Guide‘ın haberine göre John Stamos, orijinal hikayeden türetilen bir konuyla aile maceralarında başrolde olmaya edecek. Zaten herkes yine aynı evde yaşamayacaksa, dizinin adını “Full House” yapmalarına  da gerek yok. Şimdilik bildiğimiz kadarıyla Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin ve Andrea Barber rolleri konusunda yeşil ışık veren isimler. Bob Saget ve Dave Coulier‘ın da bir şekilde projeye dahil olacağı söylenmiş. Orijinal dizinin yaratıcısı Jeff Franklin yeni versiyonunu senaryosunu yazarken, prodüktör Bob Boyett da arka planda olacak. Muhtemelen tüm meselenin altında Disney‘in Boy Meets World‘ü Girl Meets World olarak reboot etmesi yatıyor. Umarız, Full House özünü kaybetmeden yeniden seyircisiyle buluşur.

Olsen kardeşlerin projede yer alıp almayacağı henüz belli değil. Şimdilik IMDB profillerinde de o yönde bir hareketlilik görünmüyor. Onlar için Full House oyunculuğa geri dönmek adına iyi bir şans olabilirdi, fakat küçükken yaydıkları sevimli enerjiyi yetişkinliklerinde de koruyabildiklerini pek söyleyemeyiz.

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply