Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
4 Sep

Kim? Sasha Favorov

Sasha Favorov6

Sasha Favorov4

SASHA FAVOROV3

Sasha Favorov1

Sasha 2

Sasha Favorov, her gün çevremizde gördüğümüz sıradan objelere bir mana yüklemeyi seviyor. Ukraynalı fotoğrafçı ışık, renkler ve biçimlerle oynayarak daha estetik bir form kazandırıyor. Bu aralar her yerde duymaya alıştığımız Natürmort Fotoğrafçılık, özellikle Tumblr kullanıcıları tarafından çok fazla repost ediliyor. Favarov başarısının sırrını şu sözlerle özetliyor:

“Life itself is rather inspirational with its variety of accidental mis en scenes, you just need to keep your eyes open to catch them or to memorise and then recreate it in some personal way.When it comes to photography, my vision of the world is fairly ironical and versatile. I capture the things that don’t just attract me but also represent different illusions, associations and memories. By placing them together I seek to show various dispositions of everyday objects, natural or artificial still lives, the performance of light, geometry and combinations of textures.”

Tumblr

 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply