Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Oct

Kronotrop / Cihangir

Kronotrop-Kinfolk

Kronotrop 2

Kronotrop 3

Ben Kronotrop ile aslında Galatasaray Lisesi’nin yanındaki yokuştan aşağı inerken tanışan insanlardanım. Küçücük mekanda nefis kahve sattığı zamanlardan… İstanbul’da yaşamıyor olmak mekanların değişimlerine de bir şekilde sonradan ayak uydurmak zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Yeni, Cihangir’deki Kronotrop ile bugün tanıştım. Küçük mekan gitmiş yerine daha fazla kişinin oturabildiği, içinde Kinfolk satılan (benim gibi bu dergiyi severler icin muhteşem bir detay) ama aynı lezzette kahve vermeye devam eden bir yer olmuş. İsteyenler kahve çekirdeği de satın alabilirler. Cihangir’e yolunuz düşerse kahve için derim. Çünkü gerçekten çok başarılı.

I found out about Kronotrop while it was still located down the hill from Galatasaray. It was a tiny coffee shop with amazing coffee. Now that I don’t live in Istanbul anymore, it’s quite hard to keep up to date with all the new places opening and closing. I was able to visit Kronotrop at its new location in Cihangir today. It has finally become a place where more people can sit and enjoy, and where you can even buy Kinfolk Magazine. And they still serve coffee of the best quality. I definitely recommend Kronotrop if you love coffee.

Adres: Kuloglu Mahallesi Firuzaga Cami sokak 2/B Firuzağa Cami Sk No:2, Kuloğlu Mh., 34398 Beyoğlu/İstanbul, Türkei – Google Maps

Kaynak 

GÖKSU & AMİR
No Comments

Leave a reply