Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
27 Oct

Kim? Eda Emirdağ

Eda Emirdağ 4

Eda Emirdağ 5

Eda Emirdağ 6

Eda Emirdağ 7

1986’da doğmuş. Minyon tipli, doğum yaşından küçük gösteren ruh yaşıyla tanınan bir kızmış. Bulgaristan’a Gazetecilik okumaya gitmiş. Sonra Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne geçmiş ama sadece gezmiş gelmiş,kafası hep karışıkmış. İstanbul’da Dış Ticaret okumuş. Mezun olduğu sektörde çalışmak onu yorunca yakmış gemileri gene sınavlara girmiş ve Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü’ne tam burslu kabul edilince zaten ilgilendiği ve üretmeye doyamadığı fotoğrafa sarılıp 28 yaşında tekrar lisans hayatına başlamış.

Bunların arasında 2003 yılında bir çocuğu çok sevmiş. Severken ayrılmak zorunda kalmış ,çok ağlamış ağlamış… Annesi de artık ağlamasın diye ona fotoğraf makinası almış. Fotoğrafı çok sevmiş, çocuğu da unutamamış. Gidip çocuğun fotoğraflarını çekince bir barışmışlar, sonra hiiç ayrılmamışlar.

Eda şimdi sadece fotoğraf çeker, aynı çocuğa sürekli aşık olur, gezertozar, kararsızlığı daimdir. Terazi burcudur.

Sergi ve Gösterim Özgeçmişi
*2012 Contemporary İstanbul (Buryos Fine Arts) / Turkiye
*2012 Visual Art Beat Magazine / Avusturya
*2013 5.Uluslararası EgeArt Sanat Günleri / Turkiye
*2013 İzmir Alaçatı Art Days / Turkiye
*2013 Mamut Art Project / Turkiye
*2013 The Kickplate Project – Black Sea / Birleşik Krallık – Galler
*2013 Açık Depo – MixerArt / Turkiye
*2014 Papergirl Istanbul / Turkiye
*2014 Open Studio Days / Turkiye
*2014 Olduğu Kadar Tarlabaşı – Jurnal Bar / Turkiye
*2014 AmanTurk Galata / Turkiye
*2014 Sinemada Kadın ve Psikiyatri – Psikeart – Bilgi Üniversitesi / Turkiye

Behance

Facebook

Flickr

Instagram

Tumblr

Twitter

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply