Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
11 Nov

Maid in Love by Hande Çokrak

Maid in Love 1

Maid In Love - Runway - MBFWI S/S 2014 Presented By American Express

Maid in Love, 2011 yılında İstanbul’da kurulmuş bir kadın giyim markası. Moda eğitimini London College of Fashion’da alan Hande Çokrak, kendinin ve arkadaşlarının gündelik hayatlarında giyebileceği parçalar tasarlayarak yola çıkmış, böylelikle eğlenceli, modern, cool, genç bir marka olan Maid in Love’ı yaratmış.

İlham kaynakları müzik, güncel sanat, gece hayatı, aşk, vintage elbiseler, mutlu anılar, seyahatler; bir bakıma hayata dair pozitif imgeler olan markanın amacı; sadece giydirmekten öte, giyinmekten zevk alan, espri anlayışını tarzına yansıtabilen, sıradanlıktan uzak kadınların tercihi olmak. Maid in Love markası 2011 yılında tek bir mağazada satılmaya başlayıp şu anda  dünyada Urban Outfitters New York, Harvey Nichols Hong Kong ve Dubai gibi  40’dan fazla noktada  satılmaktadır. Maid in Love markası  Capsule New York, Who’s Next Paris, Tranoi Paris, Milano DMVB Showroom  ve Mercedes Istanbul Fashion Week’de sergileniyor. 2014 Ocak ayında Paris Who’s Next Show’da Paris Capitale de la Creation, yılın tasarımcı ödülüne layık görüldü.

Afer graduatng from the London College of Fashion, Hande Cokrak worked in the ready-to-wear industry for several years before creating her own label Maid in Love in 2011.

Maid in Love was born in Istanbul as a young, fun and fresh brand. The brand’s aim is not to dress, but rather to cater to women who enjoy geJng dressed and can convey their humor through their style. Maid in Love aims to always look beyond the ordinary, while retaining a positive outlook on life.

Seeing the beauty in the odd and realizing the originality of one’s style is at the heart of the brand’s creations. Targe.ng women with self-confidence, Maid in Love hopes to portray your individuality through your own sense of style.

Facebook

Instagram

Tumblr

Twitter

Website

 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply