Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
24 Nov

Kim? Vitaly Bulgarov

“Hardsurface modeling” dendiği vakit akla gelen birkaç isimden biri artık Vitaly Bulgarov. Kendisi 3 boyutlu modelleme konusunda “dünya markası” haline geldi desek, yalan olmaz. Şu anda California’da yaşıyor ve Blizzard, Industrial Light & Magic, Metro Goldwyn Mayer, Universal Pictures, Bay Films, Paramount Pictures gibi dev firmalar için konsept tasaırmlar üretiyor. Fakat çalışma alanı yalnızca film ve oyun endüstrisi ile sınırlı değil. Silikon Vadisi’nin tıp sektörü için geliştirdiği biyonik robotlar için de gecesini gündüzüne katıp, daha iyi ve hassas mekanik cerrahlar yaratabilmek için çalışıyor.

Web Sitesi

Gnomon Profili

Linkedin

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply