Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
26 Nov

Cha’ya Galata

Galata’daki Cha’ya, dünyanın birçok yerinde ün salmış çayları bulabileceğiniz bir yer olma özelliği taşıyor. Japonca’da çay evi demek olan Cha’ya’da Çin, Japonya, ve Afrika gibi ülkelerin özel çayları, siyah çay, yeşil çay ve oolong gibi seçenekleri özel seremoniler eşliğinde içebiliyorsunuz.

Cha’ya’nın yemek anlamında çok bir seçeneği yok fakat çayın yanında atıştırmalıklarla idare edebilirsiniz.Cookie’lerin dışında seçenekleriniz arasında kahvaltı mevcut.  Dekorasyonu itibariyle vintage ve retro arası bir evi andıran mekan sahipleri, bir sürü ıvır zıvır obje ile Cha’ya’ya ruh katabilmeyi başarmış.  Bol çaylı ve bol fotoğraflı bir gün geçireceğinizin garantisini veriyoruz.

Website

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply