Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
28 Nov

Bonanza Coffee Heroes / Berlin

Bonanza 4

Bonanza 2

Bonanza 3

Bonanza 5

Berlin’in en güzel kahvesini deneyimleme çalışmalarında en lezzetli kahve klasmanında 1 numaraya çıkarıyoruz Bonanza Coffee Heroes’u. Berlin’deki Third Wave Coffee hareketi güzel bir şey demekten de kendimizi alıkoyamıyoruz. Belki de ikimizin de  mimar olmasından iç mekan tasarımı bizi bir cafe’de en çok çeken şeylerden biri.

Berlin’de yaşasaydık eğer Pazar günü hemen oracıkta kurulan bit pazarı ile aynı anda yapacağımız güzel şeyler listesinde olurdu Bonanza.

İnsanlar güzel, bulunduğu Oderberger Str. güzel ve en önemlisi kahvesi güzel.

Gelin görün kahvesini için deriz.

Bonanza Coffee Heroes was able to immediately rise to the top on our best coffees in Berlin list. Being an architect, the interior design of a coffee shop appeals to us very much and with its minimal design, Bonanza has one of the best interiors we have seen.

We have to say that the Third Wave Coffee movement in Berlin is one of the things that makes the city so special for us. We keep imagining ourself living in Berlin and having a coffee at Bonanza after visiting the flee market just around the corner.

The people, the neighbourhood and the coffee were all very nice.

Just come and taste the coffee.

Kaynak: http://www.fromdasegg.com/2014/10/12/food-bonanza-coffee-heroes/

GÖKSU & AMİR
No Comments

Leave a reply