Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
15 Jan

Björk’ten Yeni Albüm Haberi: Vulnicara

2015, İzlanda faşizmimizin gücüne güç katmak adına bereketli bir yıl olacağa benziyor. Björk Facebook sayfasından, yeni albümünün kayıtlarının tamamlandığını ve mart ayında piyasaya süreceğini açıkladı.

bjork_note_01

2011 yılında yayımladığı Biophilla albümünün ardından, geçtiğimiz yıl yine bu albümün canlı performansını kaydederek yayımladığı konser filmiyle, dinleyiciyi kendinden ayırmayan Björk, Vulnicara ile müziğini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. Kendisini gerek yaptığı müzikal çalışmalardan, gerekse Kanye West’in Yeezus ve son olarak FKA Twigs’in LP1 albümüne yaptığı prodüksyonlarla tanıdığımız Venezuellalı müzikal dahi Arca ile çalışan Björk, albümün song listi’ni de yine facebook hesabı üzerinden yayımladı. Albümde emeği geçen bir diğer isim olan Haxan Cloak’ın Pitchfork’tan Larry Fitzmaurice’a vermiş olduğu röportajı da buradan okuyabilirsiniz.

BERK CAPAR
No Comments

Leave a reply