Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
10 Feb

Levni & Sloth Pallas – “İleri Fantezi” Lansman Konseri

Tektosag ailesinin ilk 2015 albümü olmasının yanı sıra, plak formatında yayınladıkları ilk albüm olma özelliğini de taşıyan Levni & Sloth Pallas – İleri Fantezi EP çok yakında raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Kapak çalışmaları Kemal Seyhan’a ait olan ve sınırlı sayıda üretilen, her biri el emeği göz nuru bu güzel beyaz plaklar, 13 Şubat’ta Roxy’de yapılacak lansman partisinde ilk kez görücüye çıkıyor.

Bu kar gibi beyaz güzel EP’de, ikilinin Lara Di Lara ve Stormtrap Asifeh’le birlikte çalışmalarını dinleyebilirken, aynı zamanda FULGEANCE ve Sotu the Traveller’dan remixlere de rastlayabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde İleri Fantezi EP’sinden yayınlanan Tangül parçasının bol köpüklü, ince detaylı ve enfes renklerle dolu video klibinin yönetmenliğini Eren İleri, sahne tasarımını ise Ece Anisoğlu üstleniyor.

13 Şubat Cuma akşamı Roxy’de, Dance Lab serisi kapsamında gerçekleşecek lansman partisinde Levni ve Sloth Pallas’ın yanı sıra, albümde de çalışmaları bulunan Fransız beat ustası FULGEANCE, İstanbul’dan prodüktör Grup Ses Beats, Hollanda’dan prodüktör/DJ Sotu The Traveller, ve de Viyana’dan prodüktör/DJ Kolonel Blipi dinleyebilirsiniz.

Etkinlik biletleri Biletix’te !

Etkinlik Facebook sayfası

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply