Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
20 Apr

Hindi Zahra’dan Yeni Albüm: Homeland

İyi işlenmiş ritimler, ufak blues dokunuşları ve büyüleyici bir ses… Hindi Zahra Parlophone etiketiyle yayımlanan ikinci stüdyo albümü “Homeland” ile adeta zamanı durduruyor. Yoğun, samimi, şiirsel ve kadifemsi sesiyle müzik dünyasının yeni ilhamı Hindi Zahra, Homeland’dan yayınladığı ilk parça ‘Any Story’ ile büyük yankı uyandırmıştı. Müzikseverleri 11 şarkılık maceraya davet eden “Homeland”’in parça listesi şöyle:

To the Forces
Silence
Any Story
Un Jour
Can We Dance
La Luna
The Blues
Broken Ones
Dream
Cabo Verde
The Moon Is Full

Homeland” albümünü iTunes üzerinden satın almak için tıklayın.

Hindi Zahra

Hindi Zahra Facebook

Hindi Zahra Twitter

Hindi Zahra Instagram

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply