Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
20 Apr

Kevin Seddiki Fransız Kültür Merkezi’nde

Fransız perküsyonist ve gitarist Kevin Seddiki’nin besteleri, aranjmanları ve doğaçlamaları, Türkiye, Mali veya Güney Amerika’dan ya da klasik müzikten tınıları eşsiz biçimde harmanlıyor. Seddiki’nin İstanbul Fransız Kültür Merkezi’ndeki solo konseri, farklı kültürler ve müzik biçimleriyle, zengin bir ses yolculuğuna davet ediyor.

Fransız perküsyonist ve gitarist Kevin Seddiki, caz müziğinden beslenerek, geleneksel Arjantin, Akdeniz ve Doğu müziklerinden esinlenen kendine özgü bir müzik yaratmayı başarıyor. Amerikalı gitar virtüozu Al di Meola, Arjantinli bandoneonist Dino Saluzzi, İranlı perküsyonist Bijan Chemirani, İtalyan viyolist Paolo Pandolfo gibi müzisyenlerin yanı sıra, Lübnanlı şarkıcı Yasmine Hamdan ve oyuncu Tcheky Karyo gibi isimlerle ortak çalışmalar gerçekleştiren Seddiki, 2009 yılında “European Guitar Award” ödülüne layık görüldü.

Yer ve zaman: Fransız Kültür Merkezi, 22 Nisan Çarşamba / 20:00

 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply