Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
24 Jun

Book of M.I.A.

mia 15

mia 3

mia 4

mia 5

mia 16

mia 6

mia 7

mia 2

mia 8

mia 9

mia 10

mia 11

mia 12

mia 13

mia 14

mia 17

A groundbreaking and always controversial musician, M.I.A. is an influential artist and an important cultural figure of the last decade. Here is a documentation of her entire visual output and a telling of her story in collages, photos, and prints from her early years in art school at Central Saint Martins London through to her hugely successful music albums, mixtapes, and live performances at PS1 MoMA, Coachella, various exhibitions, installations, and music video shoots. The artwork is comprised of a wide variety of materials and media: video stills turned to stencils pieced back together to make animated installations; spray-painted canvasses scanned then made into digital collages; photographs videotaped, then run through bad computer connections to create graphic prints; artwork on nails, walls, prints for T-shirts, handmade stage costumes—anything she could find while she was touring. Also included are assorted lyrics and portions of an exclusive interview in which she discusses candidly the personal events and themes which informed her art and music at the time of each campaign. Includes foreword by Steve Loveridge, friend since her art school days and frequent creative collaborator with M.I.A.

Amazon

Fotoğraflar: Oldmagnet

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply