Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
29 Jun

Yeni Dizi Önerisi: Wayward Pines

Game of Thrones’un bitmesiyle birlikte yeni dizi arayışına girdiğinizi duyar gibiyiz. Yönetmen koltuğunda M. Night Shyamalan’ın oturduğu yeni FOX dizisi Wayward Pines, başladığı andan itibaren bir Stephen King romanının içindeymişsiniz hissiyatı uyandırıyor. Başrollerinde Matt Dillon, Melissa Leo ve Toby Jones gibi isimlerin yer aldığı Wayward Pines, sakin bir Amerikan kasabasında geçiyor. Heyecan ve gizemin bir an olsun dinmediği yapımın konusu iki ajanı bulmak için gittiği kasabadan bir türlü çıkamayan Ajan Burke’ün, çıkış yolu olmayan bir kasabaya hapsolması. Mayıs 2015’de başlayan dizinin bugüne kadar toplam 6 bölümü yayınlandı. İlk bölümden itibaren bir solukta geri kalan bölümleri izleme isteği uyandıran dizi, gizemli bir şekilde başlasa da üçüncü bölümün ardından bilimkurguya bağlanıyor. Kısa dizi tadında yayınlanacak olan Wayward Pines’ın 13 bölüm ve tek sezonluk bir dizi olduğu da bilgiler arasında yer alıyor. Bu da dizinin hızlı bir şekilde konuya girmesi ve sürekli heyecan seviyesini yukarılarda tutmasını sağlıyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply