Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
21 Sep

American Horror Story: Hotel başlıyor!

Daha Freak Show’un şokunu atlatamamışken, American Horror Story’nin beşinci sezonu Hotel’den gelen Lady Gaga’lı teaser ile kalp atışlarımız hızlandı. Bu sezonun başrolünde izleyeceğimiz Lady Gaga, Rammstein’ın “Du Hast”ı ile yeni sezona hepimizi çağırıyor.

American Horror Story: Hotel, dizinin ilk sezonu American Horror Story: Murder House ile de bağlantılı bir sezon olacak.

Lady Gaga, Chloe Sevigny, Matt Bomer, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Wes Bentley ve Finn Wittrock gibi oyuncuların olacağı yeni sezon, Lady Gaga’dan da anlaşılacağı gibi gelmiş geçmiş en büyük AHS prodüksiyonu olacak. Otel sahibesi rolünü Lady Gaga, işletmeci rolünü ise Kathy Bates canlandıracak. Otelin misafirleri ise her sezonda görmeye alışık olduğumuz Evan Peters, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Matt Bomer gibi isimler olacak.

Bir virüs ve otel etrafında dönecek olan sezon, 7 Ekim Çarşamba günü başlıyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply