Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
24 Mar

Dominique Pétrin Wants To Blow Your Mind

Dominique Petrin 3

Dominique Petrin 4

Dominique Petrini 1

Montrealli sanatçı ve müziyen Dominique Pétrin, saykodelik enstalasyonlarıyla mekan ve gerçeklik algılarınızın ayarlarıyla oynuyor. Sanatını piksel ve renklerle besleyen Pétrin’in işleri karşınıza her an bir konser alanının duvarında veya metro istasyonunda çıkabilir.  “Renk her şeydir.” düşüncesini taşıyan Dominique Pétrin, aynı zamanda Les Georges Leningrad müzik grubunun bir üyesi.

Dominique Petrin

Instagram

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply