Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
15 May

Törensiz Gömülen Hayaller / Derin Sarıyer

Derin Sarıyer’in beşinci single’ı “Törensiz Gömülen Hayaller”, Elec-Trip Records etiketiyle iTunes’daki yerini aldı. Söz ve müziği Derin Sarıyer’e ait olan şarkının düzenlemesini ve prodüktörlüğünü Oğuz Kaplangı, mastering’ini Pieter Snapper yaptı. Yeni single’ın klibini ise Derin Sarıyer’in önceki kliplerinin de yönetmeni olan Dilek Altan yönetti.  Derin Sarıyer, “Törensiz Gömülen Hayaller” isimli şarkısını yazarkenki düşüncelerini şöyle anlatıyor:

“Bizi gerçekten üzen tek şey hayatın doğasıdır. Kendi ölümümüzün bilgisine sahip olduğumuz için çaresiziz ve bu çaresizliğimizi unutmak için gerçekliği feda ediyoruz. Yanılsama kalkanlarını kuşanıyoruz. Bu belki acımızı hafifletiyor fakat bana kalırsa bilmek bilmemekten daha iyidir. Kendimizi kandırma biçimimiz ve yanılsamalarımız ne kadar albenili olurlarsa olsunlar ruhumuzu zayıflatırlar. Buna izin vermemeliyiz.”

2013 yılında “Herkes Bir şey Biliyor” adlı ilk single’ı ile müzikseverlerle buluşan Derin Sarıyer, daha sonra yine söz ve müziği kendisine ait “Yorulduysan”, “Güzel Şeyler Söylemek İsterdim” ve “Yazılamayanlar Aklımda”adlı single’larını yayınlamıştı.

Derin Sarıyer ile Sendromsuzlar köşesi için yaptığımız röportajı buradan okuyabilirsiniz.

derinsariyermusic.com

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply