Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
22 May

O’Art Sanat Yarışması

Modern sanata ve modern sanatın temsilcilerine destek veren Odeabank’ın sanat platformu O’Art, Sanat Yarışması ile her disiplinden genç sanatçılara yeni kapılar açacak. 35 yaş altı tüm sanatçılara açık olan yarışmaya 15 Haziran’a kadar başvurulabilirsiniz.

Etiler Nispetiye Caddesi’nde kültür-sanat hayatına geçtiğimiz yıl dahil olan O’Art sanat platformu, genç yeteneklere destek olmak amacıyla bir yarışma başlatıyor. Gören, hisseden, eleştiren, süzgeçten geçirerek yaratan ve hayatı zenginleştiren genç sanatçılara yeni kapılar açmak amacıyla düzenlenen O’Art Sanat Yarışması, her disiplinden sanatçıya açık.

Konu, teknik ve ebat sınırlaması olmayan yarışmaya 35 yaş altı tüm sanatçılar, daha önce herhangi bir yerde sergilenmemiş eserleriyle katılabilecekler.

Yarışmaya, 15 Haziran’a kadar, odeabank.com.tr adresi üzerinden başvurulabilecek. Odeabank Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Aslı Alıveren, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü’nden Prof. Aydın Ayan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü/AICA International Sansür Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Burcu Pelvanoglu, Sanatçı Emre Zeytinoğlu ve Genco Gülan, Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nden Doç. Dr. Marcus Graf ve O’Art Sanat Yönetmeni Özlem Alıcı’dan oluşan seçici kurulun belirleyeceği 5 isim, başarı ödülü ile ödüllendirilecek. 22 Eylül 2016 tarihinde yapılacak sergi açılısında ilan edilecek kazananlar, 10’ar bin TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

O’Art Hakkında:

Türkiye’nin en yenilikçi Bankası Odeabank’ın sanat hayatına katkı sunmak, Nispetiye Caddesi’ni İstanbul’un önemli sanat merkezlerinden biri haline getirmek amacıyla Etiler Şubesi 2’inci katında açtığı sanat platformu O’Art, 2015 Şubat ayından bu yana önemli sergilere ev sahipliği yapıyor. Özlem Alıcı’nın sanat yönetmenliğini yaptığı O’Art, ustaların yanı sıra, genç kuşak sanatçılarla, sanatın farklı disiplinlerini de ağırlıyor..

Bilgi ve LCV için:

H+K Strategies

Eylem Bilge Yavuz eylem.yavuz@hkstrategies.com 0530 112 46 85

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply