Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Nov

The Misfortunes of François Jane (2016)

The Misfortunes of Francois Jane 9

The Misfortunes of Francois Jane1

The Misfortunes of Francois Jane2

The Misfortunes of Francois Jane5

The Misfortunes of Francois Jane6

Avustralya doğumlu Paris menşeli yapımcı Patrick Pearse’in 24 Ekim’de Guggenheim New York’ta premieri yapılan filmi “The Misfortunes of François Jane” trailer’ı ile merak uyandırıyor.

Başrolde gördüğümüz François isimli genç adam ile Charlotte isimli genç bir kadının depresif ve karamsar bir modda Paris’te geçen hikayesini anlatan filmin son derece iyi seçilmiş soundtrack’leri Graz Mulcahy imzalı.

Deneysel sinema ile çağdaş sanatı harmanlayan yönetmen filmden şu sözlerle bahsediyor:

“I was going for a blank canvas look in the production design. I wanted to blur the boundaries between Francois Jane’s ideal world and his reality. This took us a few steps into the surreal. We erased digitally in post-production all pedestrian and vehicular traffic in Paris.”

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply