Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
26 Mar

The Russian Tattoo Tour

Dövme ustası Herman IX ve yapımcı Stepan Vetoshnikov, Sibirya’ya gerçekleştirdikleri tren seyahatiyle sinematik bir tura çıkıyor.

Moskovalı dövme sanatçısı Herman IX, Rusya’nın uzak doğusundaki Vladivostok şehrini 15 yaşından beri ziyaret etmeyi düşlemekteymiş. Dövme sanatçısı olmadan önce graffiti sanatçısı olan Herman, 2012 yılında grafik tasarım konusunda iyice uzmanlaşıp dövme sanatçısı olarak hayatına devam etmiş. Boş zamanlarında arkadaşlarının ellerine çizdiği dövmelerle iz bırakan sanatçı, hobisini kariyere çeviren şanslı insanlardan biri.

Ink master Herman IX and filmmaker Stepan Vetoshnikov take a cinematic tour along the Trans-Siberian Railway.

Moscow-based tattoo artist Herman IX has been dreaming of visiting Russia’s far eastern city of Vladivostok since he was fifteen. Before he began inking, he was graffiting on the streets. But soon after majoring in graphic design in 2012, Herman Devyashin got into tattooing – when he would spend his free time leaving marks on his friends. Eventually the hobby turned into a career, and he conceived of a work tour across Russia with the aim of documenting the latest trends of the art, and in turn proving that the tattoo scene is very much alive in the provinces.

 

Source

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply