Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Jan

Arman Akıncı / Postcards for Friends

postcards for friends 2

postcards for friends 3

postcards for friends 4

postcards for friends 5

postcards for friends 6

postcards for friends 7

postcards for friends 8

postcards for friends 9

postcards for friends 10

postcards for friends 11

postcards for friends 12

postcards for friends 13

postcards for friends 14

postcards for friends 15

postcards for friends 16

postcards for friends 18

postcards for friends 19

postcards for friends 20

postcards for friends 21

postcards for friends 22

postcards for friends 23

postcards for friends 24

postcards for friends 25

postcards for friends 26

postcards for friends 27

postcards for friends 1

Arman Akıncı, bir süre Bilkent’de okudukdan sonra Yeditepe Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. En son Lowe and Partners’ da sanat yönetmeni olarak çalışan Akıncı, artık freelance grafik tasarımı ve sanat yönetmenliği yapıyor. Dinamo 103.8 de 10 senedir her perşembe radyo programı sunuyor ve aynı zamanda dj ve producer’lık da yapıyor. Radyo programı dışında club dj’liği de yapan Arman Akıncı, Vesvese kolektifin kurucularından ve Vortak adlı plak şirketininde 2 ortağından biri. Özelikle club posterleri, plak cover’ları ve müzikle alakalı tasarımlar, videolar ve logolar yapmayı seviyor. Postacards for Friends’deki amacı, arkadaşlarının yeni yılını kendi tasarladığı kartpostallara kutlamak. Kendisine beni de çizdiği için teşekkür ederim.

SoundCloud

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply