Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
17 Jul

2015’in Heyecanla Beklenen 15 Filmi

Southpaw (7 Ağustos)

Yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın üstlendiği filmin senaryosu Sons of Anarchy dizisinin yaratıcısı Kurt Sutter’a ait. Filmin oyuncu kadrosunda Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal, Naomie Harris, 50 Cent ve Forest Whitaker gibi yıldız isimler bulunuyor.

Man From U.N.C.L.E (28 Ağustos 2015)

Guy Ritchie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu casusluk filmi 1960’lı yıllarda Soğuk Savaş döneminde geçiyor.

Sicario (18 Eylül 2015)

Başrollerinde yıldız oyuncular Emily Blunt, Benicio Del Toro ve Josh Brolin’in yer aldığı Sicario ABD ve Meksika arasında bulunan kanunsuz sınırda bir FBI ajanı ve elit bir devlet görevlisinin uyuşturucu savaşında görevlendirilmesini konu alıyor.

The Martian (2 Ekim 2015)

Matt Damon, Jessica Chastain ve Sean Bean’li Ridley Scott filmi, yılın en iyi bilimkurgu filmlerinden biri olacak.

Bridge of Spies (15 Ekim 2015)

Yönetmenliğini Steven Spielberg’ün yaptığı, başrolünde ise Tom Hanks’in olduğu bir soğuk savaş draması olan film, Matt Charman tarafından yazılıp, Coen Kardeşler tarafından revize edilmiş. 

Crimson Peak (16 Ekim 2015)

Yönetmenliğini Guillermo del Toro’nun yaptığı gerilim filmi Crimson Peak’in başrol oyuncuları Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain ve Charlie Hunnam.

 The Lobster (30 Ekim 2015)

Başrollerini Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz ve Lea Seydoux gibisi isimlerin paylaştığı film; distopya meraklılarının ilgisini çekeceğe benziyor.

Me and Earl and The Dying Girl (6 Kasım 2015)

Sundance Film Festivali’nde büyük ses getiren ve büyük ödülü kazanan filmin başrollerini ise genç oyuncular Thomas Mann ile Olivia Cooke paylaşıyor.

 Spectre (6 Kasım 2015)

Bond serisinin en iyi filmi olma iddiasıyla yola çıkan Spectre, karanlık ve depresif bir havada geçiyor.

The Hateful Eight (13 Kasım 2015)

Senaryosu internete sızdığı için tartışmalara sebep olan Quentin Tarantino’nun son projesi The Hateful Eight’in oyuncu kadrosunda Zoë Bell, Denis Ménochet ve James Parks gibi isimler bulunuyor.

The Hunger Games Mockingjay Part 2 ( 20 Kasım 2015)

Philip Seymour Hoffman’ın ölmeden önce son kez rol aldığı The Hunger Games Mockingjay Part 2’ye Julianne Moore’un da dahil oluşu güzel haber.

Knight of Cups (11 Aralık 2015)

Gerçek aşk arayışına odaklanan Knight of Cups’ın muhteşem kadrosunda Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett ve Antonio Banderas gibi isimler var.

Star Wars Episode VII The Force Awakens (18 Aralık 2015)

Yıllardır verdiği aradan sonra bir Star Wars filmi geliyor üstelik J.J Abrams imzalı.

Joy (25 Aralık)

Başrollerinde Jennifer Lawrence, Bradley Cooper ve Robert De Niro’nun olduğu Joy, şimdiden çok ödül alacağı ön görülen yapımlardan.

Love (2015)

15 Temmuz’da Fransa’da gösterime girecek olan Gaspar Noé imzalı Love’ın Türkiye vizyon tarihi netleşmese de yılın en konuşulan filmlerinden biri olacağına şüphemiz yok.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply