Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
24 Aug

Mr. Robot’un Mobil Oyunu Çıktı

Sadece gerçekçi hack sahneleriyle değil psikolojinin sınırlarını zorlayan senaryosuyla kendisine sağlam bir yer edinen  Mr. Robot, geçtiğimiz günlerde resmi mobil oyununu yayınladı.

Hem iOS hem de Android için yayınlanan Mr. Robot:1.51exfiltrati0n isimli oyun, bölüm adlarına gönderme yaparak, iOS için Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipo; Android içinse Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk uzantılı isimlerden oluşuyor.

Dizideki kara şirket Evil Corp’a ile mesajlaşma uygulaması şeklinde kurgulanan oyun, Coney Island’daki Fun Society Arcade’de yerde bulduğunuz sahipsiz bir telefonu bulmanızla başlıyor. Telefonun sahibi ise fsociety grubunun üyelerinden biri olan Darlene.

Dizide olduğu gibi siz de oyun sayesinde Evil Corp’a siber saldırıda bulunmak isteyen hacker gruba dahil olabiliyor ve iş arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyorsunuz. Seçim şansı sunarak alternatifli bir kurgu üzerine şekillenmiş olan oyunu, başroldeki Elliot karakteri olarak değil Elliot’ın psikolojisini yönetip, planın sorunsuz ilerlemesini sağlayan bir misyonda  oynuyorsunuz.

Dizinin sadece birinci sezonunu konu edinen oyun App Store’da 7.99 TL; Google Play Store’da 8.79 TL ödemeniz gerekiyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply