Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
20 Feb

Bob Casale Hayatını Kaybetti

Punk-rock devi DEVO’nun demirbaş gitaristi Bob Casale, 17 Şubat Pazartesi günü kalp yetmezliği sebebi ile hayata veda etti.  Bob Casale’nin abisi, aynı zamanda da grubun kurucusu olan Gerald Casale, yaptığı açıklamada kardeşinin ölümünün herkes için büyük şok olduğunu belirtti. 1991’de dağılarak 1996’da tekrar bir araya gelme kararı alan grup, geçtiğimiz sene de davulcuları Alan Myers’ı beyin kanseri sebebiyle kaybetmişti.

1980 yılına damgasını vuran ve halen en çok dinlenen parçalarından biri olan ‘Whip It’ ile bilinen grup, 2010 yılında kendi genre’lerını oluşturan orjinal ve yenilikçi sanatçılara verilen ‘Moog Innovator Award’ ile ödüllendirilmişti.

 

 

 

 

 

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply