Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
16 Aug

Bağımsız Kitap Alışverişi: BookSerf

Bağımsız bir ödünç kitap alışveriş platformu olan BookSerf, kitapseverlerin kitaplarını birbirlerine ulaştırmasına olanak sağlıyor. Bir web sitesi üzerinden gerçekleşen platformun kurucuları Erbil Sivaslıoğlu ve Kerem Güneş. BookSerf aracılığıyla yeni kitaplar keşfedebilir, kitaplarınızı başkalarıyla paylaşabilir ve başkalarının kitaplarını ödünç alabilirsiniz. BookSerf, özellikle İngilizce kitap değiş tokuşu ile birçok kitapseverin İngilizce kaynak sorununa derman olacak gibi. Sistemin içine girebilmek ve bir BookSerf üyesi olabilmek için yapmanız gereken BookSerf’in web sitesine kaydolup, kişisel kütüphanenizi sisteme eklemek ve kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşıma hazır hale getirmek. Diğer kullanıcıların profillerinden paylaşmaya hazır oldukları kitaplarını takip edebilir, kitapların altına yorum yazarak kitabın sahibi ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Kullanıcıyla kitabı nerede, nasıl ve ne zaman alacağınızı anlaşıp, iki haftalığına kitaba sahip olmuş oluyorsunuz. Artık bulması zor veya bulunsa bile çok pahalı olan İngilizce kaynaklara ulaşmanız çok daha kolay. BookSerf ile buradan tanışabilirsiniz.

BookSerf

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply