
Derinliği ve ruhu “psycehdelic urban wear ” yani şehirde giyilebilcek, psy kültürle, modayı birleştirip tekrar yeni bir tasarımla sunumundan geliyor. Pastel tonlar, birbirini tamamlayan kompozisyonlar ve desenlerin full print sunumu, koleksiyonun, ilk bakışta göze çarpan belirgin özellikleri.
Kadıköy’ de underground butiklerde, parti ve festivallerde satışa başlayan Leona, e-ticaret siteleri ve genişleyen satış alanlarıyla, hitap ettiği genç ve undergound kitleye etkisini her geçen gün yayılarak sürdürüyor. www.fırsat34.com, Nişantaşı’nda Boho Boutique ve Moda Digital Lab Boutique ‘de ürünleri bulabilirsiniz.
Didem Kurtoğlu Kimdir?
İstanbul Üniversitesi, Fransız dili ve Edebiyatı ve La Salle Academy de stilistlik okuduktan sonra, çeşitli moda, Super Shops ve Cosmopolitan gibi kadın ve alışveriş dergilerinde moda ve stil editörlüğü yaptım. Kapak ve moda çekimleri, reklam çekimleriyle geçen birkaç yılın ardından, Son bir yıldır “Leona” projesiyle aksesuar ve kıyafet yapıyorum. Aksesuarlarım tamamen el işçiliği ve kıyafetler de kendi çizimlerim ve illustrasyonlarımdan oluşuyor.
No Comments