Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
20 Dec

Rifle Paper Co Wish List

Rifle Paper Co 1 Rifle Paper co 2Rifle Paper Co 3 Rifle Paper Co 5

Kreatif ve birbirinden farklı, özel desenleriyle kalbimizi çalan haute couture kırtasiye markası Rifle Paper Co. ile bir whishlist hazırlamaya karar verdik. Özellikle ne hediye alacağını bilemeyenler için Rifle Paper. Co’nun websitesi’ni tavsiye ediyoruz.

Ajanda alternatifi, seyahat defteri, mesaj kartı, monogram zarfları, takvimleri ve daha birçok seçenekle Florida kökenli kırtasiye markası Rifle Paper Co., çalışmayı eğlenceli hale getirmek isteyenlerin ve sıkıcı iş ajandalarından kurtulmak isteyenlerin tercihi olabilir.

Rifle Paper Co. ürünlerini Harvey Nichols, Brandroom, Midnight Express ve Magnolia Culture’da bulabilirsiniz.

Doğal ve Organik

Farklı bir şeyler vadetmenin üzerine yoğunlaşan ve doğadaki tüm renkleri kullanarak, rengarenk tasarım harikası kartlar üreten Rifle Paper Co., ürünlerini daima doğal ve organik materyaller ile üretiyor. Markanın yaratıcısı Anna Bond, farklılıklarını ve benzersiz olmalarını buna borçlu olduklarının da altını özellikle çiziyor. Nakliye ve paketleme işlemleri gerçekleştirilmeden önce stüdyoda tek tek kontrolden geçirilen ürünler, aynı zamanda FSC sertifikalı, geri dönüşüm içeren kağıt stokları ile çevreye karşı da duyarlı.

Tasarımcı İşbirlikleri

Rifle Paper Co. yakın zamanda Fransız yazar, illüstratör ve son dönemin konuşulan moda bloggerı Garance Doré ile ilk iş birliğini gerçekleştirdi ve Garance’in kreatif direktörlüğünde ilk kırtasiye koleksiyonu oluşturuldu. Sonrasında Hygge & West, Chronicle Books, Tattly ve Villanova Fabric ile de iş ortaklıkları gerçekleştirdi.

Markanın müşterileri arasında dünyanın önde gelen kuruluşlarından InStyle, The Wall Street Journal, Real Simple, Penguin Books, Chronicle Books, BHLDN, Anthropologie, Martha Stewart Living ve AMC Mad Men bulunuyor.

Rifle Paper Co.’nun Hikayesi

Rifle Paper Co.’nun temelleri yaratıcıları Anna ve Nathan Bond çiftinin hayallerinden yola çıkarak oluşuyor. Anna Bond, markanın Kreatif Direktörü aynı zamanda da sahibi, illüstrasyonları ve dizaynlarıyla markanın eşsiz estetiğini kalıba döken kişi. Markanın aynı zamanda Pazarlama, İş Stratejisi ve Ürün Geliştirme görevlerinden de sorumlu, New Jersey’de doğan ve Grafik Dizayn mezunu olan Anna, bir dergide Sanat Direktörü olarak çalışmak için Florida’ya yerleşiyor. Birkaç senelik freelance illüstrasyon çalışmaları ve dergi tecrübesinden sonra, kırtasiyeye olan ilgilisi artıyor ve çizgisini bu yönde şekillendirmeye karar veriyor.

Rifle Paper Co.’nun bir diğer sahibi ve İş Geliştirme Direktörü, Nathan Bond ise Orlando doğumlu, müzisyen olmak için üniversiteyi yarıda bırakıyor ve hayallerinin peşinden koşarak yaklaşık 5 sene boyunca müzik grubuyla turne yapıyor. Nathan şimdi iş ilişkilerini güçlendirme/geliştirme, kaliteli üretimler gerçekleştirme/yönetme, finans ve operasyonları denetleme gibi şirketin önemli faaliyetlerden sorumlu.

Rifle Paper Co

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply