Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
23 Dec

The Work of Joe Cruz

Joe Cruz 9

Joe Cruz 10

Joe Cruz 8

Joe Cruz 6

Joe Cruz 4

Joe Cruz 2

Joe Cruz 13

Joe Cruz 15

Joe Cruz 5

Londra merkezli Joe Cruz, işlerinde renkli ve kalın çizgiler kullanmayı seviyor. Güçlü renklerle grafik heykellerine bol bol rastlayacağınız sanatçı, politik veya reklam amaçlı afişlerdeki gibi dikkat çekmek üzerine kurulu çalışmalar yapıyor.  Basit ve huzursuz edici mesajlar vermeyi seven Cruz, internette bulduğu fotoğraflara yeni bir form kazandırıyor ve farklı anlamlar yüklüyor.

Joe Cruz

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply