Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
14 Jan

Kim? Cansu Sakız

CansuSakız02 CansuSakız04 CansuSakız05

CansuSakız06
CansuSakız10 CansuSakız07 CansuSakız09

1987 doğumlu Cansu Sakız 2012 yılından bu yana İzmir Büyük Kardıçalı Han’da çini ve seramiğin geleneksel ve modern uygulamaları arasındaki farkı bulanıklaştırarak günlük kullanıma uygun, el yapımı, özel tasarımlar üretiyor. Fikirlerini malzemesiyle birleştirerek, kendini her an keşfetmeyi seven sanatçı sürekli yeni denemeler yaparak tekniğinin sınırlarına çıktığını belirtiyor.

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply