Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
25 Feb

Silvan Audio Workshop Pikap Kampanyası

Bir baba-oğul ekibi olan Silvan Audio Workshop, geçtiğimiz günlerde Kickstarter üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Hobilerini bir projeye dönüştürmek isteyen baba-oğul ikilisi, elleri ile ürettikleri ağaç gövdeli pikapları şimdilik kendilerine ait küçük bir atölyede yapıyorlar. Pikapların kalbini İngiliz ses sistemleri üretici firması Rega‘dan temin eden ekip, kullanacakları ağaç gövdelerini tek tek özel olarak seçiyor ve plakların üzerinde döneceği cam bir plaka ile birleştiriyor. Seri imal edilen hiç bir ses ekipmanının yeteri kadar iyi olmadığını düşünen baba-oğul, teknik özellikleri birbirinden farklı olan 3 farklı model üzerinde çalışıyor (The Archer, The Champion, The Sampo). 2009’dan bu yana ahşap pikaplar üreten Audiowood şirketi ile hiçbir ilişkileri olmadığını belirten ikili, bu firmayı ve ürünlerini projelerine başladıktan sonra keşfettiklerini ve vizyon olarak birbirlerinden çok farklı olduğunu bildirdi.

Totalde $14.000 a ihtiyaç duyan bu projenin amacı, bu pikapları daha etkili ve hızlı üretebilmek için iki farklı atölye kurmak. Mart sonuna kadar ihtiyaçları olan miktara ulaşabilirlerse, gereksinimleri olan ekipmanı alıp atölyelerini kurarak Nisan sonunda işe koyulmayı planlıyorlar. Şimdiye kadar $6000 toplayan bu projeye siz de yardımcı olmak isterseniz, detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

SilvanAudioWorkshop3     SilvanAudioWorkshop2

 

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply