Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
16 Mar

The Communeaty

Geçen hafta yepyeni bir yeme-içme oluşumu The Communeaty’nin davetlisi olarak Fratelli La Bufala’nın Levent Loft şubesinde yemekteydik. Gamze Büyükgüzel tarafından kurulan The Communeaty kimdir ve neler yapar bahsetmeden önce bunun bir parçası olduğumuz için ve birbirinden tatlı yepyeni insanlar tanışmamıza sebep olduğu için Gamze Hanım’a çok teşekkür ederiz.

Muhteşem bir özenle oluşturulmuş menüye eşlik eden güzel sohbetle elbette yediklerimiz daha bir lezzetliydi. Yeme-içme dünyasına diğer insanlardan biraz daha ilgili, sadece doymak için değil yemek tercihini mümkün olan en yüksek hazzı alabilmekten yana kullanan bir gup insan olarak The Communeaty’nin bundan sonra neler yapacağını merakla bekliyoruz.

Communeaty 2

The Communeaty’nin felsefesi, yemek yemeyi ciddiye alan ve sürekli yeni lezzetler denemeyi isteyen insanları aynı sofrada buluşturmak. İstanbul’un yeme-içme sahnesindeki gelişmeleri yakından takip eden The Communeaty, size sadece yeni yemek kültürleri ve tadlar değil ortak ilgi alanlarınızla beslenebileceğiniz sosyal bir ortam da sunuyor.

Communeaty 3

Etkinliğe özel hazırlanmış tadım mönüsü, titizlikle seçilmiş şefin ve eğitmenlerin açıklamalalarıyla sunuluyor. Örneğin Fratelli La Bufala’da pizzamızı yemeden önce yapılma ve pişirilme aşamalarına da şahit olduk. Tadım mönüsüne eşlik eden şaraplar ve sohbet tabii ki geceyi çok daha lezzetli kılmaya yetiyor da artıyor.

The Communeaty’nin hayata geçirdiği yeni projelerini ve bir sonraki etkinliğini yine yazıyor olacağız. The Communeaty’nin bir parçası olmak için siz de kayıt olabilirsiniz.

The Communeaty

The Communeaty Facebook

Video ve Fotoğraflar: Yürek Akbar

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply