Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
23 Jul

Mario Testino / In Your Face

mario testino 2

mario testino 3

Kraliyet ailelerinden, Hollywood yıldızlarına kadar birçok ünlünün fotoğraflarını zihinlerimize kazıyan moda fotoğrafçısı Mario Testino’nun In Your Face isimli sergisini Berlin’de ziyaret ettik.

Testino 2012 yılında Boston’daki  Museum of Fine Arts ‘da  ‘’In Your Face’’ adlı bu sergisinin galasını kutlamıştı. 2014 yılında hem Museo de Arte Latinoamericana de Buenos Aires ( MALBA ) hem de Sao Paolo’daki Museu  de Arte Brasileira’da (FAAP) sergiyi tekrar sergiledi. Ocak ayında ise ‘’In Your Face’’ i  Berlin Kulturforum ev sahipliğinde Avrupa’da ilk kez sergilemiş oldu.

Ocak ayında Testino’nun en özel 125 fotoğrafıyla Berlin Kulturforum’da açılan sergisini hala görmeyenler varsa, görmek için son bir haftaları daha var. 26 Temmuz’da sona erecek olan sergiyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Adres :  Kunstbibliothek – Staatliche Museen zu Berlin, Kulturforum, Matthäikirchplatz, Berlin.

YAĞMUR SEFA
No Comments

Leave a reply