Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
20 Dec

Taschen Collector’s Edition: Naomi Campbell

naomi campbell 2

naomi campbell 3

Supermodel, girişimci, aktivist, provakatör.Kariyer hayatı boyunca yüzlerce derginin kapağını süsleyen Naomi Campbell, bu sefer de Taschen’in sadece 1000 adet yayınlayacağı iki ciltten oluşan özel koleksiyoner kitabıyla gündemde. Jean-Paul Goude’un 2009 yılında Campbell’ı Harper’s Bazaar için çektiği fotoğrafın kapak olarak kullanıldığı kitap, ünlü top modelin imzasıyla satışa sunulacak. İlk ciltte Campbell’ın Mert Alas ve Marcus Piggott, Richard Avedon, Anton Corbijn, Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Herb Ritts, Mario Testino, Ellen von Unwerth, Bruce Weber ve Peter Lindbergh gibi ünlü isimlerin çektiği fotoğrafları yer alıyor. İkinci ciltte ise Naomi’nin otobiyografisi ve hiçbir yerde yayınlanmamış olan fotoğrafları ve işlerini bulmak mümkün. 2016 yılının şubat ayında satışa sunulacak olan kitabın ön satış fiyatı 2500 Euro. Ön siparişi kaçıranlar için Ocak ayından itibaren bu fiyat 3000 Euro’ya çıkacak.

“The book is a culmination of my life’s work. It includes all that I’ve done in the fashion business for the past 29½ years. The book is a timeline of my career, and has allowed me to remember and give credit to all the wonderful people I’ve had the pleasure of working with over the years. Because of this, it’s very special to me. It took quite a few years to put this book together, because we didn’t want to rush it. It was important both to Benedikt Taschen and I to find all of my pictures and compile them into two really beautiful books…Working with Benedikt was a great experience – I love and respect him, and I wouldn’t have wanted to create a book like this with anyone else. For me, it was a dream come true.”

-Naomi Campbell-

Taschen

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply