Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
11 Jun

Of Our Own Making Kundura Sinema’da

Protocinema’nın Basel Abbas ve Ruanne Abou-Rahme, Ahmet Öğüt, Hera Büyüktaşcıyan, Vajiko Chachkhiani, Lara Ögel, Hale Tenger ve Theo Triantafyllidis’in video işlerinden oluşan tek kanallı video serisi Of Our Own Making’in Türkiye’deki ilk gösterimi 16 Haziran’da Kundura Sinema’da.

16 Haziran Pazar günü saat 13.00-14.00 arası Kundura Sinema’da gerçekleşecek gösterimde sanatçılar yaşadıkları bölgenin seslerini ve kaygılarını yansıtırken aynı zamanda evrensel deneyimlere karşı empatilerini sunuyor. Seyirciler gösterimin ardından Beykoz Kundura’nın sahilinde düzenlenecek piknik etkinliğine davetliler. Dileyenler Kundura Sinema’nın Haziran programı kapsamında aynı gün saat 16.00’da gösterilecek Fransız Yeni Dalga Sinemasının ilk temsilcilerinden Jean Luc Godard’ın 1965 yapımı Alphaville filmine katılabilecekler.

Sinemaseverleri tarihi atmosferinde tematik film seçkisi ile buluşturan ve kültür-sanat etkinlikleriyle öne çıkan Kundura Sinema, bu iş birliğiyle disiplinlerarası diyaloğun kuvvetlenmesi misyonuna dikkat çekiyor.

Of Our Own Making (16 Haziran 2019 | 13.00-14.00) Kundura Sinema – Beykoz Kundura, Istanbul Ulaşım için saat 12.00’de Taksim AKM önünden hareket edecek servisi ücretsiz kullanabilirsiniz. *Ücretsiz gerçekleşecek etkinliğe katılmak için kayıt yaptırılması gerekmektedir. Kayıt için: gise@beykozkundura.com veya 0216 323 31 30 /4816 Saat 16.00’da gerçekleşecek Alphaville gösterimine katılmak için www.beykozkundura.com adresinden veya gişeden biletinizi alabilirsiniz.

 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply