Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
30 Jul

Bron / Broen’den Kötü Haber

İkinci sezon finaliyle hepimizi şok eden muhteşem dizi Bron / Broen‘in başrol oyuncularından Kim Bodnia‘nın üçüncü sezonda diziden ayrılacağı açıklandı. “Ortağı Saga (Sofia Helin) ile beraber izlemeye alıştığımız Martin’in yokluğu diziyi nasıl etkiler?” sorusunun cevabı içinse ne yazık ki 2015’e kadar beklemek zorundayız.

Ağır Spoiler!

İkinci sezon finali, Martin’in oğlunun katili Jens’i zehirleyip öldürmesinden göz altına alınmasıyla bitmişti. Yapımcıların yaptığı açıklamaya göre Kim Bodnia, Martin karakterinden hoşlanmamaya başlamış ve diziden ayrılma kararı almış. Martin’li bölümlerin yeniden yazılacağını da sözlerine ekleyen Anders Landstrøm, ana hikayeye bağlı kalacaklarını da sözlerinde belirtmiş. Senarist Hans Rosenfeldt, Saga Noren ile ilgili hala anlatacakları çok şey olduğunu ve üçüncü sezonun bu karakter üzerine yoğunlaşacağını söylemiş. Haliyle dizinin geleceği hakkında endişelenen izleyicilere onları hayal kırıklığına uğratmayacakları sözünü de vermiş. Eylül’de çekimlerine başlanacak dizinin 2015 sonu veya 2016 başlarında ekranlara döneceği öngörülüyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

1 Comment
  • Alper

    Direkt olarak diziyi bıraktım bu kadar basit :)

    15 July 2016 at 00:15 Reply

Leave a reply