Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
17 Sep

Detoks Zamanı: Juico

Juico 3

Juico ile onlar henüz her şeyin çok başındayken tanıştık. İlk müşterilerinden biri olarak şunu söyleyebiliriz ki detoks yapmak ne sandığınız kadar zor ne de tatları düşündüğünüz gibi kötü. Hatta bazen amaçtan sapıp detoks niyetinde değilken bile kaju sütü şişelerine özlem duyabilirsiniz. Türkiye’de bu işin Juico kurucuları sevgili Deniz Derman ve Sedef Dördüncü tarafından böyle hassasiyetle yapılıyor olması sevindirici.

Uzantısı Juice Cleanse olan Juico, belli bir süre boyunca katı yiyecek tüketmeyerek sindirim sistemini dinlendirmeyi, vücudun bu sayede toksinlerden arınmaya ve yeniden yapılanmaya odaklanmasını sağlamayı amaçlıyor. Juico; tercih edilen program süresince, vücudu hayvansal proteinlerden, kafein ve işlenmiş gıdalardan uzak tutarak, vücudun alkali dengesinin düzenlenmesine yardımcı oluyor.

Juico 1

Tamamen doğal meyve – sebze suları ve kaju sütünden oluşan Juico içeceklerinin normal meyve-sebze sularından farkı, pastörizasyon işleminden geçmedikleri ve hiçbir katkı maddesi içermedikleri için besin değerlerini korumaları. Özel hidrolik bir presle soğuk olarak preslendikleri için de normal bir katı meyve sıkacağına göre 3- 5 kat daha fazla canlı enzim, vitamin ve mineral barındırıyorlar. Bu sebeple Juico’lar, seçilen “juice cleanse” programı içinde ya da herhangi bir öğün yerine tüketilebileceği gibi, günlük meyve-sebze ihtiyacının da karşılanabileceği sağlıklı bir içecek olarak da değerlendirilebilir.

Şimdilik Urban, Balanced, Guru ve Active isimleriyle 4 çeşit Juico Cleanse sunan Deniz Derman ve Sedef Dördüncü; ilgilenenlerin beslenme alışkanlığına, bünyesine ve juice cleanse tecrübesine göre seçim yapmalarını öneriyor. Urban, Balanced ve Guru paketlerinde belirli bir sırayla içilmesi gereken 5 adet meyve-sebze suyu, 1 adet kaju sütü şişesi bulunuyor. Cleanse boyunca ağır spor yapmaya devam etmek isteyen ya da 6 tane Juico’nun az gelebileceği kişiler için geliştirilen Active paketinde ise toplam 8 adet Juico var. Bunların yanı sıra tekli Juico’larla isteyen kişi ihtiyacına göre kendi kişisel paketini oluşturabiliyor.

Sipariş üzerine taze taze hazırlanan Juico’ları günlük beslenmenize ek birer içecek olarak da tüketilebilirsiniz. Juico Cleanse programlarında ise; hamileler, emziren anneler, gelişme çağındaki çocuklar, diyabet hastaları ve düzenli ilaç alanlar haricindeki herkes Juico ile arınabiliyor.

Juico

Telefon: 0212 270 9449
E-mail: hey@juico.com.tr
Adres: Seyrantepe Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi Cihangir Sokak Serap İş Merkezi No: 9/10 Kağıthane

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply