Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
30 Sep

Gerçek Hayatta Farmville: Komşuköy

komsukoy araba

Sofranızda hormonsuz ve GDO’suz sebzeler kullanmak istiyorsanız Komşuköy ile tanışmalısınız. Hızla artan insan nüfusunun gıda ihtiyacını karşılamak için üretimi artırıcı yenilikler geliştirilse de bu yeniliklerin bir yandan da hayatımızı her geçen gün daha da tatsızlaştırdığı bir gerçek. Tatsızlık diyorsak, gerçek manada… Domatesin eski kokusu, lezzeti yok, salatalık kokusuz, tatsız. Üstelik tüm bunların eski besleyiciliği de doğal olarak yerinde değil. İşte tam bu nedenle dünyada yükselen bir trend var. Restoranlar, müşterilerine annelerinin sofralarından hatırladıkları o lezzetli yemekleri sunabilmek için sebze-meyvelerini kendileri yetiştiriyorlar. Sonuçlar lezzetiyle müşterileri, kazancıyla da işletmecileri güldürüyor.

Komşuköy,  işletmeleri ve bireysel tüketicileri, kaliteli ve lezzetli sebze-meyvelerle buluşturan ve sağlıklı sofralar kurmalarını sağlayan bir girişim. Farmville’in gerçek hayata geçirilmiş hali de diyebiliriz. Komşuköy, sizi sağlıklı yaşam ve doğal beslenmenin her aşamasında destekliyor. Zirai danışmanınız size ürünlerinizin bakım ihtiyaçları ile kış ve yaz döneminde neler yetiştirebileceğiniz hakkında bilgiler veriyor. Tarla bakım ekibiniz tarlanızın A’dan Z’ye tüm ekim, bakım ve hasat işlemleriyle sizin adınıza ilgileniyor. Sağlıklı yaşam koçunuz Doruk Güçlü, günlük alışkanlıklarınızı analiz edip size en uygun sağlıklı yaşam önerilerini sunuyor. Ücretsiz eve teslim avantajıyla ürünleriniz (İstanbul içinde) dilediğiniz adrese hızla ulaştırılıyor ve tarla edinmeler özel randevu ile gerçekleşiyor.

Komşuköy

Facebook

Instagram

Twitter 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply