Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
25 Nov

Dongwook Lee’nin Minyatür Heykelleri

Dongwook Lee 4

Dongwook Lee 2

Dongwook Lee 3

1973 Kore doğumlu Dongwook Lee’nin kimilerini rahatsız eden bizi ise heyecanlandıran işleri, çelişkilerle dolu insan hayatı ve varoluşu üzerine şekilleniyor. Absürd ve sürreal görüntüler, minyatür insan figürleriyle birleşince ortaya biraz hasta ruhlu ama bir o kadar da yaratıcı kareler çıkıyor. Çıplak minyatür heykelcikler, bir sardalya kutusunda, içi su dolu bir fanusta ya da bir enjektörün içinde karşınıza çıkabilir.

 

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply