Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
25 Nov

Tilda Swinton /Cloakroom Vestiaire Obligatoire

Tilda Swinton Palais Galliera 1

Tilda Swinton Cloakroom 2

Tilda Swinton’ın Paris’teki moda müzesi Palais Galliera’nın yöneticisi Olivier Saillard ile yaptığı projelere birkaç yıldır aşinayız. Eternity Dress ve Impossible Wardrobe gibi performanslardan sonra geçtiğimiz günlerde Festival Automne kapsamında Cloakroom Vestiaire Obligatoire gösterilmeye başlandı. Vestiyer konseptini sanatsal bir şekilde sunan şov, 29 Kasım’a kadar devam edecek.

“It’s built on a shared complicity and a shared determination to be playful. Our idea this time was to have no structure at all…. We dared each other to be this sauvage. Who knows what will happen — it will be different every night. In my view, possibly the most interesting thing about clothes is that people live in them. It’s the breath in them that actually attaches us to them.” (T. Swinton)

Festival Automne

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply