Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
12 Dec

Valley of The Meadows by Geoffrey Ellis

Geoffrey Ellis 1

Geoffrey Ellis 2

Geoffrey Ellis 3

Geoffrey Ellis 4

Geoffrey Ellis 5

Geoffrey Ellis 6

Geoffrey Ellis 7

Geoffrey Ellis 8

Geoffrey Ellis 9

Geoffrey Ellis 10

Geoffrey Ellis 12

Geoffrey Ellis 13

Geoffrey Ellis 14

San Francisco ve  Las Vegaslı fotoğrafçı Geoffrey Ellis, Valley of The Meadows isimli serisiyle, Los Angeles sokaklarını sorguya çekiyor. Çarpıcı renkler nostalji ve bugünün karmasıyla daha kirli, daha suçlu ve günahkar gözüküyor. Valley of The Meadows, tipik bir Los Angeles tanımından çok 80’ler ve 90’lar zamanındaki kargaşayı tanımlıyor. Şehrin depresif ve suça yatkın zamanlarını konu edinen Ellis aynı zamanda Las Vegas Camera Club ve Vegas Vernacular’ın da kurucusu.

Facebook

Website

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply