Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Mar

Jacquemus AW15

Jacquemus 4

Jacquemus 3

Jacquemus 2

Jacquemus 1

Tasarımlarında her zaman farklı ve iddialı bir dil kullanmayı seçen Simon Porte Jacquemus AW15 koleksiyonunda da bu geleneğini sürdürüyor. Kullandığı modelleri seks objesi olarak değil cinsiyetsiz bir çocuk olarak kullanmayı tercih eden tasarımcı, onların suratlarına çizdirdiği ikinci yüzler ve kafalarına yapıştırdığı kağıtlarla yine damakta farklı bir tat bırakıyor. Yetenekli tasarımcı bu tutkusunu şu sözlerle anlatıyor: ““I was obsessed with this raw element. This time, there was a naïveté – but also a primitivity and an animal instinct. It’s a person who isn’t a man or a woman. It’s someone I dream of.”

Michel Gondry’nin filmerinden ilham alan tasarımcı modellerinin yüzündeki ikinci yüzler için Berlinli sanatçı Sebastian Bieniek ile işbirliği yapmış.

Facebook

Jacquemus

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply