Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
18 Apr

& Other Stories X Vans

& Other Stories’in modern ve minimalist tasarımları ile Vans’in klasiklerinin birleşiminden ortaya çıkan bu koleksiyon, görülmeye ve giyilmeye değer. Bu çok yönlü kapsül koleksiyon, zamansız çizgilere sahip elbiseleri ve Vans Sneaker’ların doygun renklere sahip deri modellerini, grafik unsurlarla harmanlayıp bizlere sunuyor.

& Other Stories Ayakkkabı Tasarımcısı Nicole Wilson ;

‘’ Vans’in ikonik tasarımlarını & Other Stories’in feminen dokunuşuyla yeniden yorumladık ve SS’15 sezonunda bu ilginç renk ve materyallerle ortaya muhteşem bir şey çıktı ‘’ diye belirtiyor.

Kapsül koleksiyonun Lookbook çekimlerinde ise dünyanın en yaşlı modeli ünvanına sahip 86 yaşındaki Daphne Selfe ile çalışıldı.

16 Nisan 2015’te mağazalarda ve online olarak satışa sunulan bu koleksiyonun fiyat aralığının da 90 – 100 € arası olması bekleniyor.

YAĞMUR SEFA
No Comments

Leave a reply