Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
1 Jun

It’s Only the End of the World / Xavier Dolan

Artık hepinizin tanıdığını var saydığımız Xavier Dolan’ın son filmi It’s Only the End of the World, Jean-Luc Lagarce’nin oyunundan bir uyarlama. Cannes Film Festivali’nin ana jürisinde yer alan Xavier Dolan’ın filminde Marion Cotillard, Lea Seydoux, Vincent Cassel, Nathalie Baye ve Gaspard Ulliel gibi Fransız sinemasının önemli oyuncuları yer alıyor.  Dolan’ın Cannes’da gerçekleştireceği jürilik görevinin ardından çekimlerine başladığı filmde, öldüğü zannedilen bir yazarın 12 yıl sonra yeniden ortaya çıkması ve ailesine dönmesi anlatılıyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply