Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
8 Sep

Candy Ken feat. Gigi Tays / What I Like (Na Na Na)

23 yaşındaki Berlinli rapçi Candy Ken, belki herkesin dikkatini müziği ile olmasa bile garip videolarıyla çekmeyi başarıyor. Vücut kasları ile Hello Kitty’i bir arada görebileceğiniz nadir yerlerden biri Candy Ken’in videoları. Öyle ki Hello Kity, lens, küpe ve sticker bunlardan sadece bazıları. Diesel’in Artistic Director’ı yarı İtalyan yarı Japon Nicola Formichetti tarafından Instagram üzerinden keşfedilen Candy Ken, kendisini bir müzisyen olarak tanımlamadığını Paper dergisine verdiği röportajında dile getiriyor:

“I don’t see myself as a musician. I’m trying to inspire people and work with the right people. It all began when I studied for a year in Wenatchee, Washington, which is two hours from Seattle. I played football and went to high school. In Germany, they teach you to get a job and a family. In the US, they said I could do whatever I want.

My biggest goal is to inspire the right people. I know a lot of people think I’m just trying to provoke, but I’m not. I’m trying to get away from stereotypes and follow what my heart tells me and what really makes me happy. I’m trying to work with people like myself and find them. I just want to create music, music videos, films, magazines, photo shoots. I also want my own fashion collection — like Hello Kitty.”

Candy Ken’in yeni videosu What I Like (Na Na Na) dün yayınlandı.

DIRECTED BY KASSANDRA POWELL

CINEMATOGRAPHY: STATHIS MOURDKOUTAS
1RST AC/GAFFER: SEBASTIAN HINDS
EDITOR/COLORIST: LOUKAS ELARK
ILLUSTRATOR: ELLIE LAWRENCE
3D ANIMATION: NICK ZHU
SPECIAL EFFECTS: LENNA KLEIN STAMATOPOULOU
STARRING: TETE BANG, BAMBI BLUE, AMY STATIK, CRYSTAL STAR, BEN K BODECKER, TINO KAMAL

Photo Credit: Testo Aurora Rossini for ID-Vice

Facebook

Instagram

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply