Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
2 Feb

Prada 365: Real Life Comix

Prada;  klişeleşmiş yeni koleksiyon haberlerindense, bize hakkında konuşturacak ve bir hikayesi olan içerikler vermeyi her defasında başarıyor. 365 reklam kampanyasının yeni bölümü olan Real Life Comix’de, günlük hayattan ve illüstratörlerden ilhamla tasarladığı Erkek İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunu sunuyor. Kısa öykülerin birleşmesinden oluşan bu hikaye, Ollie Schrauwen ve James Jean tarafından dekore edilen ütopik Prada defile alanında ve soyut hikayeler anlatıyor. Çizgi roman tadındaki görüntüler, karakterlerin büründüğü koleksiyon ile anlam kazanıyor.

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply