Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
10 Oct

Carpenter Brut

Carpenter Brut Cover

Hotline Miami başlı başına çok iyi bir oyundu, ama müzikleri de en az kendisi kadar efsaneydi. Zaten bu oyun sayesinde, 80’lerin synth’leri ile bezenmiş tonlarda elektronik müzik yapan Fransız DJ Carpenter Brut‘la tanıştım. Görünürdeki tek mottosu “† NOT FROM PARIS †” olan DJ’in R-Rated klibini aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlham kaynağını 80’lerin müziklerinden olduğu kadar korku filmlerinden de alan Fransız müzisyen, şimdiye kadar 2 EP yayınlamış. Genel olarak tüm parçaları çok sevdim, ama Marliyn Manson‘ın eski şarkılarından Down in the Park ile aynı sample’a yer veren Escape From Midwich Valley değişmez favorim oldu. Bir dönemin epik Hollywood bilimkurgularını domine eden synthwave‘leri geri getiren Carpenter Brut’a, elektronik müziği sevmeseniz dahi mutlaka bir şans verin.

Soundcloud | Website | Youtube | Facebook | Twitter

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply